Skip to Content

Van welke insecten heeft u last?

Ontdek onze oplossingen

Nieuwe producten

Leef voluit

Onze missie is om uw te helpen een insectenvrij leven te leiden door een volledig assortiment van insectenbestrijdingsoplossingen aan te bieden

waarop u kunt vertrouwen dankzij ons team van toonaangevende experts.

Insectopedia

 • Goed om te weten
  Geschiedenis van Wereldmuggendag
 • Goed om te weten
  De 3 beste manieren om van zwarte mieren af te komen
 • Goed om te weten
  Waarom mieren graag in uw huis komen in de lente
 • Goed om te weten
  Geschiedenis van Wereldmuggendag
 • Goed om te weten
  De 3 beste manieren om van zwarte mieren af te komen
 • Goed om te weten
  Waarom mieren graag in uw huis komen in de lente

Anti-muggen apparaten, vliegensprays en nog veel meer: Bij Insectia vindt u een product tegen alle soorten insecten!

Of u nu te maken hebt met een probleem afkomstig van muggen, vliegen, wespen, mieren, spinnen, teken, zilvervisjes, kakkerlakken, motten, bedwantsen of andere insecten, Insectia biedt keuze uit de meest vooraanstaande merken om dit te bestrijden. Ons team van deskundigen heeft het perfecte assortiment samengesteld om uw huis schoon, veilig en rustgevend te maken, vrij van de zoemende, kriebelende steken en ziekten van insecten.

 

Wat doen de verschillende anti-insect en anti-muggen apparaten die u bij Insectia vindt?

Verschillende insecten hebben verschillende oplossingen nodig. Bepaalde vliegende insecten zoals muggen, vliegen en wespen komen vaak van buitenaf het huis binnen en kunnen niet gelokaliseerd worden op een specifieke plek, hierdoor is het moeilijk om ze te vinden. Insectia heeft een assortiment van anti-muggen apparaten samengesteld, zoals de beste muggenstekkers en de beste muggensprays, die muggen aantrekken en ze aanpakken zodra ze binnenkomen. 

 

Wij hebben een gevarieerde aanpak om al uw behoeften te beantwoorden. Bij Insectia vindt u de beste oplossingen tegen vliegende insecten, waaronder niet alleen de beste muggenstekkers en de beste muggensprays, maar ook uiterst effectieve en goede vliegensprays, sprays tegen wespen, wetenschappelijk ontwikkelde fruitvliegjesvallen en vliegenvangers die langdurige hulp bieden en zelfs veilig zijn om naast uw eten te zetten. Als er kruipende wezens in uw huis zijn, waar u vanaf wilt, heeft Insectia een verscheidenheid aan oplossingen voor verschillende aanpakken op een rijtje gezet, zoals poeders, vallen en lokken om het probleem bij de bron aan te pakken of door de insecten zelf te gebruiken om het bestrijdingsmiddel naar de bron te brengen door ze uit het nest te lokken. Als u al gebeten werd, kunt u verschillende huidlotions en gels vinden om elk soort insect af te weren en middeltjes om de jeukende beten te verzachten. Neem een kijkje op onze productpagina voor het volledige overzicht.

 

Bij Insectia vindt u echt de beste muggenstekkers, beste muggensprays en andere toonaangevende producten

U kunt er zeker van zijn dat de producten die u hier vindt van topkwaliteit zijn, met innovatieve en snelwerkende actieve ingrediënten en de recentste wetenschappelijke bevindingen en technologie om een langdurige en doeltreffende verlichting te bieden tegen de insecten die in uw oor zoemen.

 

De door Insectia vermelde producten hebben een bewezen effectiviteit, zoals de anti-muggenstekkers van Vapona die 100% effectief waren tijdens testen bij het verwijderen van muggen in een afgesloten ruimte. U kunt hier één van onze geteste Vapona anti-muggenstekkers bekijken. En ook de mierenvallen van Vapona hebben hun doeltreffendheid bewezen: zo waren bijvoorbeeld meer dan 90% van de koloniën in een paar weken verdwenen.

 

De insectenvallen, insectenwerende middelen en muggenstekkers zijn zo ontworpen dat ze gebruiksvriendelijk zijn, lang meegaan en snel werken, de perfecte combinatie om u het hele jaar door van zoemende insecten te verlossen, waar en wanneer u het nodig hebt.